Hollanda'dan Erdoğan'ın "Nazi kalıntısı" sözleri için yeni açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hollanda'nın uçuş yasağına yönelik sözlerine Hollanda'dan yanıt geldi. Hollanda Başbakanı Mark Rutte, Erdoğan'ın "Nazi kalıntısı" sözleri için, "Türkiye'nin öfkesini anlıyorum ama Erdoğan'ın Nazi açıklaması sınırı aştı"

Bu içerik 77 kez okundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hollanda'nın uçuş yasağına yönelik sözlerine Hollanda'dan yanıt geldi. Hollanda Başbakanı Mark Rutte, Erdoğan'ın "Nazi kalıntısı" sözleri için, "Türkiye'nin öfkesini anlıyorum ama Erdoğan'ın Nazi açıklaması sınırı aştı" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bağcılar'dakioplu açılış töreninde yaptığı konuşmada Hollanda'nın Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na yönelik getirdiği uçuş yasağına tepki göstererek "Biz sabırlıyız. Hollanda sen istediğin kadar Dışişleri Bakanımızın uçağını kaldırma bundan sonra senin uçakların bakalım bu ülkeye nasıl gelecek? Bunlar Nazi kalıntısı bunlar faşist." demişti. Erdoğan'ın bu açıklamasına Hollanda'dan yanıt geldi. Hollanda Başbakanı Mark Rutte, "Türkiye'nin öfkesini anlıyorum ama Erdoğan'ın Nazi açıklaması sınırı aştı" dedi. 

öne çıkanlar

Survivor Nagihan o programa katılıyor!

Milyonlarca hayranı var

UEFA'dan Fenerbahçe ve Galatasaray'a şok

erdoğan hollanda nazi kalıntısı uçuş yasağı cumhurbaşkanı erdoğan
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Yeni kimlik kartlarının dağıtımı başladı
Yeni kimlik kartlarının dağıtımı başladı
Hacettepe Üniversitesi'nde eğitime 2 gün ara
Hacettepe Üniversitesi'nde eğitime 2 gün ara